Матю Пери, който почина почина внезапно в събота, беше наясно, че

...
Матю Пери, който почина почина внезапно в събота, беше наясно, че
Коментари Харесай

Приятели и още 9 от най-добрите ситкоми на всички времена

Матю Пери, който умря почина ненадейно в събота, беше наясно, че това, с което ще бъде запомнен е " другари ", другари ", другари ", макар че не му се искаше. 

Коментарите, които Пери направи както в записките си, по този начин и в изявление предходната година, в което разисква това, което е направил , с цел да помогне на другите в хватката на пристрастяването към опиати и алкохол, проблеми, с които той самият се е бори дълго време, се появиха в обществените мрежи и се разпространяват отново и още веднъж.   

Той обаче сътвори неповторимия облик на Чандлър Бинг – една от аргументите " Приятели " да е един най-хубавите ситкоми на всички времена, който продължава да печели нови почитатели даже и в този момент – съвсем 20 години след излъчването на последния епизод. И сигурно доста от нас още веднъж ще изгледат всички 10 сезона на шоуто в идващите дни. 

Ето лист на още девет ситкома, които постоянно сме подготвени да си пуснем още веднъж. 

" Рик и Морти "  

Едно от най-забавните телевизионни излъчвания, Рик и Морти, се завърна по HBO Max със седмия си сезон през октомври, като непрестанно се изкачва в класациите, с цел да се трансформира в най-високо оценения комедиен сериал в IMDb. 

Хитовата поредност споделя за безумните рискови завършения из цялата галактика на гениален академик социопат и плахия му внук. Тя се превърна в международен феномен в малкия екран, цифровите медии, игрите, предаванията онлайн, търговията на дребно и прекарванията на почитателите.  Рик и Морти е притежател на две награди Еmmy за " Изключителна анимационна стратегия ". Досега.

 

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР